© 2 Yaka Haber

KARTAL’DA CADDE VE SOKAKLAR BAYRAM ÖNCESİ PIRIL PIRIL OLUYOR

BAŞKAN YÜKSEL, EKİPLERİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Kartal Belediyesi, ilçedeki insan yoğunluğunun fazla olduğu cadde ve sokaklarda temizlik, yol bakım ve onarım, asfaltlama, ilaçlama ile çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, “Pırıl Pırıl Kartal” projesiyle adeta bir seferberlik başlattı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla gün boyu devam etti.  

10 AYRI BİRİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TOPSELVİ CADDESİ’NE ÇIKARMA

Kartal Topselvi Caddesi’nde sabah saat 6.00’da başlayan çalışmalara, Temizlik ve Fen İşleri, Veterinerlik, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler, Halkla İlişkiler ve Komşu İletişim, Gençlik ve Spor Hizmetleri, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık, Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın müdürlükleri tam kadro katılım sağladı. Bölgede çalışan ekipler,Topselvi Caddesi başta olmak üzere temizlik, yol bakım ve onarım, asfaltlama, ilaçlama, dezenfekte ve çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi.

PIRIL PIRIL KARTAL İÇİN KARTAL BELEDİYESİ EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ

Çalışmalara, sabah saat 06.00’da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin süpürme, yıkama, dezenfekte çalışmalarıyla başlarken, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün ilaçlama çalışmalarıyla devam etti. Yürütülen çalışmaların devamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bölgedeki parklarda ot biçme, yıkama ve çevre düzenleme çalışmaları yaparken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bölgedeki sitelerde, çevre bilinçlendirme ve sıfır atık çalışmaları yaptı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bölgedeki vatandaşlar için sabah sporu etkinliği düzenlenirken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise bir grafiti çalışması gerçekleştirdi.

BAŞKAN YÜKSEL, EKİPLERİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çalışmaları bizzat yakından takip ederek, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kartallılar’ın istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Gökhan Yüksel, Komşu İletişim Merkezi üzerinden gelen talep ve sorunların en yakın zamanda yerine getirileceğini ifade etti. Gökhan Yüksel, “Pırıl Pırıl Kartal” projesi kapsamında Topselvi Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların Kartal’ın her noktasında yapılacağını ifade ederek, tüm ekiplere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER