© 2 Yaka Haber

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKAN’INDAN BAYRAM ZORGÜL’E ZİYARET

Kartal’ın tanınmış spor kulüplerinden biri olan Kartal Soğanlık Spor Kulübü’nü, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu Başkan Yardımcısı Fikret Polat ve Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ile birlikte başkanı Bayram Zorgül’ü makamında ziyaret etti

Başkan Bayram Zorgül, bu kapsamlı ziyaretin amacı, sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünü vurgulamak ve yerel yönetimlerle spor kulüpleri arasında köprü kurarak daha sağlam adımlar atabilmektir. Başkanlarımızın ziyaretleri bizleri son derece gururlandırmıştır. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İlçe Başkanı Gündoğdu , "Spor, gençlerimizi bir araya getiren ve onlara sağlıklı bir yaşamın yanı sıra disiplin, azim ve takım ruhu gibi değerleri kazandıran evrensel bir dildir. Kartal ilçesindeki gençlerimize daha iyi imkânlar sunabilmek adına sporun her dalı ile, çocuklarımız ve gençlerimizle güç birliği olmanın önemini biliyoruz," dedi.


Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya da, " Kartal Soğanlık Spor Kulübü'nün gençlere yönelik yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Kulüp yönetiminin, sporcuların ve taraftarların ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum," diye konuştu.


Başkan Nimet Gündoğdu, Başkan Yardımcısı Fikret Polat ve Mimar Hüseyin Karakaya'nın adını taşıyan Kartal Soğanlık Spor Kulübü formasını hediye eden Başkan Bayram Zorgül, "Bu formayı, ilçemizdeki spor faaliyetlerine verdiğiniz destekten dolayı takdir ve teşekkür amacıyla sunuyoruz," dedi.


Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER